Αυτή η διαδρομή έχει απ’ όλα! Ποικίλα συναισθήματα, προσωπικότητες ανθρώπων, μεθόδους και μεθοδεύσεις, όνειρα και πολιτικές αναζητήσεις, αισιοδοξία και απογοήτευση, όλα μαζί σ’ ένα «εκλογικό μίξερ» που το αποτέλεσμά του κρίνεται την Κυριακή, στις 26 του Μάη.

Μέλημα κι ανησυχία μου, ήταν και είναι, το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών να ευνοήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του, κι όχι τους επιτήδειους, αριβίστες και επαγγελματίες της πολιτικής, που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται!

Αυτό με παρακίνησε να θέσω εαυτόν στις υπηρεσίες της πόλης, ακόμη κι αν αναγκάστηκα να παραμελήσω την οικογένεια, τη δουλειά, τα ενδιαφέροντα, τον ελεύθερο χρόνο μου. Μικρό το τίμημα όταν επενδύεις στο μέλλον, και σε μια Ξάνθη με ταυτότητα, με προοπτικές, ανθρωποκεντρική και με εξωστρέφεια.

Νίκη για μένα είναι να μπορώ να κοιτάξω στα μάτια, και μετά τις εκλογές, όσους ανθρώπους τους έχω σφίξει το χέρι. Όσους ήξερα, κι όσους γνώρισα τούτες τις μέρες, ειδικά οι τελευταίοι είναι για μένα ευχάριστη έκπληξη! Ζητούμενό μου να μιλάμε καθαρά και με αλήθειες, χωρίς ύποπτες υποχρεώσεις, και προσωπικά συμφέροντα.

Αγωνίζομαι για την Ξάνθη των ίσων ευκαιριών, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης. Την Ξάνθη των ανθρώπων του μόχθου, της εργασίας και της αξιοπρέπειας. Την Ξάνθη της πρωτοβουλίας και της διεκδίκησης. Την Ξάνθη των νέων που αρνούνται να την εγκαταλείψουν, και αυτών που διακαώς προσδοκούν να επιστρέψουν. Την Ξάνθη των ατόμων με ειδικές ανάγκες και ειδικές ικανότητες. Την Ξάνθη της οικογένειας και της προσφοράς. Αυτή την Ξάνθη οραματίζομαι να παραλάβουν τα παιδιά μας!

Ζητώ την ψήφο σας την Κυριακή, και σας δίνω τον λόγο της τιμής μου πως θα εκπροσωπήσω έναν έναν από εσάς ξεχωριστά. Θα είμαι η φωνή που μας έχουν στερήσει να ακούγεται.

Με όποιο κόστος, με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Δείτε το βιογραφικό μου εδώ: