Tην Κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο ΡΕΞ της Κομοτηνής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας.

Στην εκδήλωση, όπου εμφανίστηκαν ενώπιον του κοινού και όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης από όλες τις περιφερειακές ενότητες, παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, οι βουλευτές Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Γρηγόρης Στογιαννίδης, Δημήτρης Ρίζος . Επίσης παραβρέθηκαν ο πρώην Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο πρώην βουλευτής Γκαλήπ Γκαλήπ και άλλοι παράγοντες και στελέχη διαφόρων κομμάτων από την ευρύτερη περιοχή.

Στην ομιλία του μάλιστα, ο Κώστας Κατσιμίγας μίλησε για την πορεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην απερχόμενη θητεία, τόσο για τον αείμνηστο Γ. Παυλίδη, όσο και τον απερχόμενο Χ. Μέτιο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις δύο παρατάξεις που προέρχονται από το συντηρητικό χώρο και τον τρόπο που συστήθηκαν.

Έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των θέσεων της παράταξής του και έκλεισε λέγοντας
“Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας, στηριχτήκαμε στη δύναμη των ανθρώπων μας και στη δύναμη του λόγου μας.  Είμαστε έτοιμοι, με τη δύναμη που θα αντλήσουμε από την εμπιστοσύνη των πολιτών, να εργαστούμε για να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματά τους και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις μεγάλες αναπτυξιακές προκλήσεις για τον τόπο μας!”