Μια από τις γνωστές καθημερινές σκηνές τρέλας, καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη και δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για κάποιους πολίτες που μετακινούν ένα ΙΧ στην κεντρική πλατεία προκειμένου να περάσει ένα λεωφορείο από το φανάρι μπροστά στην Αττιca Bank.

Η φωτογραφία όμως, απολύτως σουρεαλιστική όπως και αρκετά σχόλια,  μοιάζει με κουίζ του τύπου “Βρες τα λάθη στην εικόνα” καθώς δεν φαίνεται ότι τίποτε δεν είναι φυσιολογικό:

-Το ΙΧ προφανώς είναι παράνομα παρκαρισμένο καθώς το σημείο έχει “κατοχυρωθεί” για παράνομο παρκάρισμα όσων θέλουν να φτάνουν παντού με το ΙΧ.

-Οι πολίτες προφανώς και παρανομούν καθώς, δεν είναι στη δικαιοδοσία τους να μετακινήσουν οποιοδήποτε όχημα, πολύ περισσότερο να προκαλέσουν κάποια πιθανή βλάβη.

-Το λεωφορείο είναι εμφανώς ακατάλληλο για να κινείται στους στενούς δρόμους της πόλης και είναι η πολλοστή περίπτωση που έχει “κολλήσει” στη συγκεκριμένη στροφή.

– Γενικότερα είναι πολύ σπάνιο να εντοπίσει κάποιον ένα δρόμο ή μια περιοχή της πόλης, ειδικά στο κέντρο, όπου οχήματα και πολίτες να συμπεριφέρονται φυσιολογικά…

Η αναζήτηση λαθών συνεχίζεται…