Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Σάββα Μελισσόπουλου. Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

Πρωτοφανής η κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρουτου συνδυασμού «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Μαΐου. Ο ενθουσιασμός μεγάλος και η αισιοδοξία διάχυτη για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πολίτες της Ξάνθης, όλων των ηλικιών, και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, άρχισαν να συρρέουν από νωρίς το απόγευμα δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην οδό Γεωργίου Σταύρου 14-16. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος μίλησε για ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ της στασιμότητας, και της μετριότητας. Υποστήριξε πως η Ξάνθη θα πρέπει άμεσα να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης, συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς, με πρόγραμμα, σχέδιο, και λύσεις ρεαλιστικές και κοστολογημένες. «Ξεκινάει» είπε «μια Νέα Εποχή Δημιουργίας βασισμένη και προσαρμοσμένη στην επιχειρηματικότητα, στην τοπική οικονομία, στον τουρισμό, στον πολιτισμό και στην κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε την δημιουργία γραφείου επιχειρηματικότητας που θα στελεχωθεί από οικονομολόγους και συμβούλους επιχειρήσεων για να συγκρατηθούν οι υπάρχουσες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας, να τονωθεί η επιχειρηματικότητα και να υποστηριχθούν οι καταστηματάρχες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής κοινωνίας.

«Η αλλαγή στην πόλη είμαστε εμείς» είπε «με συνεννόηση, με κανόνες, και με ένα αξιακό σύστημα που σέβεται τον πολίτη, την ιστορία της πόλης, το μέλλον των νέων. Η αλλαγή αυτή χτυπά δυνατά την πόρτα της καρδιάς μας. Πάμε να την ανοίξουμε να μπει στον Δήμο μας φρέσκος αέρας. Πάμε να φτιάξουμε μια πόλη απ’ την αρχή. Μια ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ».

Η ομιλία του Σάββα Μελισσόπουλου έλαβε ένθερμης υποδοχής και καταχειροκροτήθηκε από ένα κοινό ενθουσιώδες και ζωντανό, ιδιαίτερα την στιγμή που αυθόρμητα κάλεσε δίπλα του τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, αποδίδοντάς τους τα εύσημα για το ακέραιο της προσωπικότητάς τους, την εντιμότητα και την φρεσκάδα τους, δημιουργώντας έναν συνδυασμό νίκης, που είναι έτοιμος να προσφέρει από αύριο τις γνώσεις και την εμπειρία του, με γνώμονα μόνο το κοινό συμφέρον.

Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία από νεανικό σχήμα που κράτησε τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ.