Με θεματολογία την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά ‘Το Ρολόι των Νέων’.

Τα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Λύκεια της Ξάνθης συμμετέχουν και φέτος σε μια από τις πλέον άξιες θαυμασμού δράσεις των νέων της πόλης, η οποία ξεκίνησε αρχικά ως προσομοίωση των τοπικών οργάνων της πόλης, εξελίχθηκε σε εργαστήρι ιδεών με τη νεολαία να πρωταγωνιστεί ενεργά και ευφάνταστα μέσω της κατάθεσης καινοτόμων, κοστολογημένων και ρεαλιστικών προτάσεων.

Η Άρτεμις και η Φωτεινή μίλησαν στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου για τη φετινή διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης ‘Οικία Μ.Χατζιδάκι’ από τις 3 έως τις 5 Μάϊου, πρωί και απόγευμα , ενώ οι  ομάδες που θα διακριθούν θα  επαναπροσδιορίσουν τις προτάσεις τους στο Xanthi City Lab.

Οι συνεδρίες είναι ανοιχτές για το κοινό, με την έναρξη να γίνεται στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα της ίδιας μέρας, 18:00-20:00, να πραγματοποιούνται ιδιαίτερα μαθήματα επί της θεματολογίας από διακεκριμένους προσκεκλημένους εισηγητές.

Ακούστε την  Άρτεμη και τη Φωτεινή να ενημερώνουν για τη φετινή διοργάνωση , στη συνέντευξή τους στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης: