rpt_vivid

Όπως είχε προαναγγείλει, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας, ανακοίνωσε τη δεύτερη “ομάδα” υποψηφίων της παράταξής του για την Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης.

Πρόκειται για 5 υποψήφιους που ανακοινώθηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα.

Βαγγέλης Φελεκίδης, Πολ. Μηχανικός,
Εκρέμ Ρασήμ, Οικονομολόγος,
Λία Δαμιανάκη, Φιλόλογος,
Ραμζή Ντελή Ιμπραήμ, Οικονομολόγος,
Μαρία Καρανάσιου Μπατζακίδου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Τα βιογραφικά των υποψηφίων 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ

Είναι 35 χρονών, έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών.

rpt_vivid

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη.  Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Έως σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας δικό του τεχνικό γραφείο, αλλά και έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες του χώρου.

Μέσα από τις σπουδές του, πτυχιακές και μεταπτυχιακές, και από την εργασιακή του ενασχόληση, έχει αποκτήσει γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την υλοποίηση έργων υποδομής.

Διαχρονική πεποίθησή του αποτελεί ότι τον τόπο που μεγάλωσε  και αγάπησε, αξίζει να τον εκπροσωπούν άνθρωποι με όραμα και θέληση, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες από τις μεγάλεςαναπτυξιακές προοπτικές που διαθέτει.

ΕΚΡΕΜ ΡΑΣΗΜ

Γεννήθηκε το 1962, στο Κύρνο Ξάνθης.

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Κύρνου και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο – Λύκειο «Μουζαφέρ Σαλήχογλου» της Ξάνθηςενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, από όπου αποφοίτησε ως Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967.

Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Δράμα (Drama in Education, University of Central England, Birmingham).

Έχει διδάξει σε σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την ΔΠΕ, ΔΔΕ Ξάνθης, Τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής ΑΠΘ, Κέντρο Πρόληψης Ξάνθης, Παιδαγωγικό Τμήμα ΔΠΘ και άλλους φορείς.

Τo 1999 διορίστηκε, ως φιλόλογος, στην Ξάνθη, όπου και ζει με την οικογένειά της. Τα τελευταία χρόνια είναι αποσπασμένη στην παιδαγωγική ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιστωνίδας.

Ασχολείται με τον συνδικαλισμό από το 2013 και είναι Γραμματέας στην ΕΛΜΕ Ξάνθης, με ενεργή δράση στο κίνημα κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Από το 2017 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.

Συνεργάζεται, από το 2000, με τον πολιτιστικό σύλλογο ΦΕΞ, σκηνοθετώντας παραστάσεις των θεατρικών ομάδων “Οδός Ονείρων” και “Παράβασις“.

Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

ΡΑΜΖΗ ΝΤΕΛΗ ΙΜΠΡΑΗΜ

Γεννήθηκε το 1972 στον Κένταυρο Ξάνθης, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Σπούδασε στο  Πανεπιστήμιου Αναντολού, στη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστήμων Εσκισεχίρ, στην Τουρκία.

Εργάζεται ως υπάλληλος στο ΚΕΠ του Δήμου Μύκης, στη Δ.Ε. Κοτύλης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ – ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στην Ξάνθη.

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών, μιας κόρης η οποία εργάζεται ως γιατρός μικροβιολόγος σε διαγωνιστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ενός γιού αρχιτέκτονα – μηχανικού. Επίσης, είναι γιαγιά ενός 13χρονου εγγονού.

Υπηρέτησε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δασκάλα, υποδιευθύντρια, διευθύντρια, Σχολική Σύμβουλος, με παράλληλη συνδικαλιστική δράση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του Ν.Ξάνθης (γραμματέας, αντιπρόεδρος).

Μετά τη συνταξιοδότησή της, συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές το 2009, καθώς και το 2012, ως υποψήφια βουλευτής Ξάνθης.

Από τότε μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, με ενεργό συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Θέτει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια ΑΜΘ, γιατί πιστεύει ότι εκτός από τα φρέσκα μυαλά και τις καινούργιες ιδέες, πρέπει να συμμετέχουν και έμπειροι άνθρωποι, οι οποίοι θα συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Περιφέρειας.