;Eνα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα. Ένας οδηγός είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, έχοντας βάλει στη διαπασών μουσική.

Κάποιοι πιστοί ενοχλήθηκαν και του έκαναν παρατήρηση, ωστόσο ο οδηγός επέμενε, μέχρι τη στιγμή κατά την οποία βγήκε ο ίδιος ο ιερέας, καθώς εκείνη την ώρα τελούσε τη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο ιερέας του ζήτησε να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, όμως ο οδηγός, σύμφωνα με τους μάρτυρες, τον έβρισε χυδαία και συνέχισε να παίζει μουσική.

Τότε ο ιερέας του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και στάθηκε μπροστά από το όχημα. Όμως ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος ξεκίνησε το αυτοκίνητο, παρασύροντας τον άτυχο ιερέα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο ιερέα στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύμα στο πόδι, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού.

Πηγή: kavalapost.gr