Την προάσπιση του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας και της υγιούς προεκλογικής περιόδου ζήτησε από την Αστυνομία ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος με δεδομένα τα φαινόμενα που επαναλαμβάνονται κάθε φορά σε συγκεκριμένες περιοχές.

Κοινό μυστικό σε όλη την Ξάνθη είναι ο τρόπος που κινούνται ορισμένοι υποψήφιοι σε συγκεκριμένο οικισμό όπου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τα όσα διαμοίβονται προσβάλουν το εκλογικό σώμα αλλά και την πόλη. Την εξάλειψη αυτών των φαινομένων με ενισχυμένη αστυνόμευση κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και την ημέρα των εκλογών ζήτησε από την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του διοικητού σημείωσε πως η αστυνομία θα διαθέσει όλες τις δυνάμεις της όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Παράλληλα ο κύριος Μελισσόπουλος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη σημειώνοντας πως η ασφάλεια είναι θεμελιώδες κεφάλαιο κάτι που απαιτεί στενή συνεργασία δήμου και αστυνομίας.