Στις 16 & 17 Απριλίου τo Health Daily και το netweek με τη συνεργασία της Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε., του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ), του ΗL7 Hellas και του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) σας καλωσορίζουν στο 2ο HealthIT Conference. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Ενεργό συμμετοχή έχει επίσης η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, αρμόδια σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ηλεκτρονικής Υγείας.

Το φετινό συνέδριο πλαισιώνουν περισσότεροι από 50 διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε ένα γόνιμο διάλογο για την διαμόρφωση Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής για την Υγεία.

Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ιωάννη Μπασκόζου και του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, το συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει κομβικό σημείο για το διάλογο σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενώ σημείο αναφοράς θα αποτελέσει η παρουσίαση της συνολικής στρατηγικής του Υπουργείου Υγείας στον άξονα της ηλεκτρονικής υγείας.

Για πρώτη φορά μετά τη θεσμοθέτησή του θα παρουσιαστεί ο «Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας»!

Ενεργό παρουσία θα έχει και το Νοσοκομείο Ξάνθης με την ευθύνη του συντονισμού της πρώτης ενότητας με θέμα “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ”, όπως επίσης και άλλοι φορείς υγείας όπως η 5η ΥΠΕ, το ΠΓΝ Ιωαννίνων, το ΓΝ Λαμίας και το ΓΝΘ Ο Άγιος Παύλος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.healthitconference.gr/