Θύμα μικροπολιτικών και προσωπικών συμφερόντων έχει γίνει ο αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης στην πατρίδα του την Ξάνθη.

Αιτία ένα σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα για τα τεκταινόμενα στις δημοτικές εκλογές της Ξάνθης καθώς είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις της περιοχής. Έτσι κάποιοι δεν δίστασαν να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον του Βασίλη Τοροσίδη , που τυγχάνει καθολικής αποδοχής στην τοπική κοινωνία και τη φίλαθλη Ελλάδα εγκλωβισμένοι σε μικροσυμφέροντα και στον παροξυσμό διαφόρων κύκλων για τη διεκδίκηση της εξουσίας.

Αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή . Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρέθηκε κάποιος να υπερασπιστεί ανοιχτά το Βασίλη Τοροσίδη. Όμως όταν η πόλη έχει τo προνόμιο να διαθέτει τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, δεν χωρούν ούτε οπαδικές αλλά ούτε και πολιτικές μικρότητες.

Άλλωστε, όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες προτιμούν αθλητές που διαθέτουν απόψεις και τις μοιράζονται και όχι δήθεν απολίτικους που τα λένε «στρογγυλεμένα». Πόσο μάλλον όταν κάποιος προέρχεται από πολιτική οικογένεια και ενδιαφέρεται για τα τοπικά ζητήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από υγιή πρότυπα με απόψεις και με ήθος, αποδεδειγμένο, που δεν εγκλωβίζεται σε μικροσυμφέροντα μιας μικρής πόλης.  Άλλωστε όσοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση, είναι σίγουρο ότι με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία και την αποδοχή του αρχηγού της Εθνικής για μια φωτογραφία δίπλα του.

xanthi2.gr