Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη στον Έβρο, καθώς μαθαίνει το όνομα γνωστού επιχειρηματία των μέσων ενημέρωσης ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του νωρίτερα σήμερα. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών Σταθμών Σάκης Τσαούση ς κρεμάστηκε από σχοινί στη Νίψα όπου κατοικεί και τον βρήκε η γυναίκα του.

Ήταν πατέρας 2 παιδιών. Γνωστοί και φίλοι που έχουν επικοινωνήσει ήδη με το alexpoli.gr αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο φίλος τους έφυγε από τη ζωή και με τέτοιο τρόπο.

Ακόμα και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση. Οι λόγοι της αυτοκτονίας παραμένουν άγνωστοι, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το ίδιο κοινωνικός όσο παλιότερα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα όταν οικείο του πρόσωπο τον αναζήτησε αλλά στάθηκε αδύνατον να τον εντοπίσει. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τη σύζυγο του.

Η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Η οικογένεια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ήταν για όλους όσους τον γνωρίζαμε κεραυνός εν αιθρία. Ο Σάκης Τσαούσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από πολλούς ανθρώπους στον Έβρο. Η οικογένεια του αυτή τη στιγμή πενθεί και θα πρέπει να υπάρξει ο ανάλογος σεβασμός. Ο δικηγόρος της οικογένειας κοινοποίησε αργά χθες Πέμπτη βράδυ, ανακοίνωση της οικογένειας η οποία αναφέρει τα εξής:

Με απερίγραπτη οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του πολυαγαπημένου μας ανθρώπου. Γνωρίζουμε ότι ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και εκτιμούμε το ενδιαφέρον όλων για την απώλεια του. Παρακαλούμε όμως, θερμά, να σεβαστείτε και τη μνήμη του και τον ανθρώπινο πόνο που βιώνουμε αυτές τις ώρες, καθώς προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τον ξαφνικό θάνατο του που μας έχει βυθίσει σε απέραντη θλίψη. 

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και παρακαλούμε άλλη μια φορά για το ΣΕΒΑΣΜΟ πρώτα απ’ όλα στη μνήμη του.

Η οικογένεια