Νέα πρόσωπα, καταξιωμένα κοινωνικά και επαγγελματικά, αλλά και έμπειρα με τη συμμετοχή τους στη δημόσια ζωή, όλοι τους με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο και στους συμπολίτες τους, παρουσίασε την Τετάρτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Chris&Eve», στην Κομοτηνή, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

Πρόκειται για τους 10 πρώτους υποψήφιους, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Αναλυτικά, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, που παρουσίασε ο Κώστας Κατσιμίγας είναι οι:

  1. Νεσέ Αλή – Νοσηλεύτρια, Υπάλληλος Φαρμακείου
  2. Χριστίνα ΔροσίδηΝοσηλεύτρια, Υπάλληλος Φαρμακείου
  3. Μεχμέτ ΕμίνΔασολόγος, ιδιώτης μελετητής, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας, εκλεγμένο μέλος της Σχολικής Εφορείας του Μ/Κ Γυμνασίου -Λυκείου Κομοτηνής
  4. Αποστόλης ΚουτάβαςΕργοδηγός μηχανολόγος, συνταξιούχος της ΕΑΣ Ροδόπης. Έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
  5. Αρζού Μπουραζάν ΧαλήλΕιδικευόμενη ιατρός μαιευτήρας – γυναικολόγος, Υποψήφια Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.
  6. Χακάν ΜουμίνΚαθηγητής Τουρκικής Φιλολογίας, ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Culture» και αρθρογράφος. Έχει δημοσιεύσει ποιήματα και διηγήματά του, ενώ έχει μεταφράσει στα ελληνικά ποιήματα του Ελτσίν Ισγκεντερζαντέ.
  7. Θεόδωρος ΝικολαΐδηςΕκπαιδευτικός, Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Έχει υπηρετήσει σε εκπαιδευτικές μονάδες της Ομογένειας, όπως στην Αυστραλία, τη Σουηδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο.
  8. Κυριακίτσα (Κική) ΠαιδαράκηΕκπαιδευτικός, φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση της ποιότητας της διδασκαλίας»
  9. Ταχήρ ΤαχήρΠολιτικός Μηχανικός, ιδρυτής και συνέταιρος της τεχνικής Εταιρίας ERGOTEAM O.E.
  10. Χρήστος Χατζηπέμου – Δικηγόρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Ν.Ροδόπης

Μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.anenopro-amth.gr.