Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 η συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης (Round Table) – Εργαστήρι με θέμα: «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ξάνθης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “ReinFORCE SOCIAL Entrepreneurial Spirit through setting up Innovative Support Structures in the cross-border Territory” του προγράμματος Interreg V-A “Greece-Bulgaria 2014-2020”.

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στυλιανός Μωραΐτης ανακοίνωσε στους παριστάμενους, την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου ο ιδιόκτητος χώρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία και στεγάζει μέχρι σήμερα τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, να γίνει Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Νομού μας. Στο χώρο αυτό θα φιλοξενούνται και θα πωλούνται από τους παραγωγούς όλα τα προϊόντα τα οποία παράγονται στο νομό Ξάνθης.

Στόχος του Επιμελητηρίου είναι να φέρουμε τους τουρίστες στο κέντρο της πόλης προκειμένου να ενημερωθούν από το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Επιμελητηρίου και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα.

(Δελτίο τύπου)