Την κουζίνα, τα προϊόντα και το γούστο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης δοκίμασαν για μέρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπούτο, οδήγησε σε μια ειδική εκδήλωση στο κτίριο της Ευρωβουλής την Τετάρτη. Εκεί οι ευρωβουλευτές, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία για μια μέρα να δοκιμάσουν τις γεύσεις της περιοχής, τα κρασιά της, τα γλυκά και όλα τα προϊόντα που παράγονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Μια εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της περιοχής καθώς η αποστολή που οργανώθηκε ξεδίπλωσε τη γαστρονομία και τον αγροδιατροφικό τομέα της περιοχής.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Εφραιμίδης. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση και συνέντευξη τύπου σε αίθουσα της Ευρωβουλής όπου συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπούτος και οι σεφ της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον οι Βρυξέλλες συνδέονται αεροπορικά το θερινό εξάμηνο με το αεροδρόμιο της Καβάλας.