Site icon Xanthi 2

Spring offers στα VITA PLUS Ξάνθης

H Επιστημονική Επανάσταση στο χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής σώματος!

To Vita Plus Ξάνθης, φέρνει κοντά σας τα πιο προηγμένα συστήματα  Ιατρικής Αισθητικής, που εξαλείφουν κάθε σωματική ατέλεια. Για την άνοιξη δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε ακαταμάχητες προσφορές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το αδύνατο σώμα και την κομψή σιλουέτα που ονειρεύεστε.

 

 

 

 

 

 

Αντιγήρανση. Νεανική εμφάνιση για πάντα!

 Μοναδικές προσφορές για τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες που θα κάνουν τον πρόσωπό σας να αναγεννηθεί! Αποκαταστήστε τώρα τη νεότητα στο πρόσωπό σας με σύμμαχο την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνολογία.

 

 

 

 

 

 

Φωτόλυση. H επιστημονική επανάσταση στην Αποτρίχωση!

 

To Vita Plus, σας προσφέρει τη δυνατότητα μόνιμης αποτρίχωσης με ένα γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Αναδείξτε λοιπόν τη θηλυκότητά σας και απολαύστε ένα όμορφο, υγιές και βελούδινο δέρμα, με την πλέον επαναστατική πρόταση στην αποτρίχωση.

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 25410-72666 και 25410-65212 ή ηλεκτρονικά στο  e-mail: vitaplusxanthi@yahoo.gr  για να λάβετε δωρεάν την επιστημονική μας συμβουλή, ή επισκεφθείτε μας Σμύρνης 9 & Καραολή, 2ος όροφος για την ενημέρωσή σας και για να λαβετε δωρεάν μια εξειδικευμένη διάγνωση.

 

Exit mobile version