Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε το Σαββατο 2 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Το Delphi Forum, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι πλέον η σημαντικότερη οικονομική διοργάνωση των Βαλκανίων, με τη συμμετοχή Πρωθυπουργών, Υπουργών, σημαντικών προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και αξιωματούχων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη διεθνή κοινότητα. Η φετινή θεματική του φόρουμ ήταν «Η πρόκληση της ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη».

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών συμμετείχε στη συνεδρία με θέμα “Ενισχύοντας την πρόσβαση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Κεφαλαιαγορές” και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει το Υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Αθήνας και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Aνασυγκρότησης και Ανάπτυξης για την προετοιμασία ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων προκειμένου να εισαχθούν στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκος, η Deborah Wince Smith Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας, η Τάνια Μπιζούνη, σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Σοφία Νικολάου, δικηγόρος.