Την Tετάρτη 27/2/2019 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής τον Γεν. Γραμματέα Αχιλλέα Μυλωνόπουλο, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Βάσω Βογιατζοπούλου και το μέλος της Διοίκησης Γιώργο Αρβανίτη, θα βρίσκεται στην Ξάνθη, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού.

Όπως αναφέρεται σε αναΚοίνωση της ΟΤΟΕ: “Ο κλάδος μας για άλλη μια φορά προσπαθεί να διευρύνει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα.

Στον δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε., είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου.

Στα πλαίσια των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου.

Τα θέματα προς ενημέρωση είναι:

  • Εξελίξεις στην Οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
  • Διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε. (προστασία απασχόλησης –ανάκτηση απωλειών – ψηφιοποίηση εργασιών κλπ).
  • Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.”