O αγώνας της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό διεκόπη στο 22ο λεπτό του λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτά τα λεπτά αλλά ήταν πραγματικά αδύνατο.

Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τόσο το στέγαστρο όσο και ο πυλώνας, έτρεμαν από τους θυελλώδεις ανέμους, σε συνθήκες εντελώς ακατάλληλες για ποδόσφαιρο.  Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ένα κομμάτι του πάγκου της Ξάνθης έσπασε εξαιτίας των ανέμων, ωστόσο οι άνθρωποι των γηπεδούχων έκατσαν κανονικά στις θέσεις τους.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας μετά τη συνεννόηση που είχε με τους ανθρώπους των δύο ομάδων αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς, αλλά τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι υπολόγιζαν όλοι.

Χαρακτηριστικό του τι παρακολουθήσαμε ήταν αυτό που συνέβη περίπου στο 14ο λεπτό. Ο Ζίκοβιτς προσπαθούσε επί περίπου ένα λεπτό να στήσει την μπάλα για να εκτελέσει ένα έμμεσο, αλλά ο αέρας την έπαιρνε και την μετέφερε συνεχώς.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο 22ο λεπτό όταν μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών των δύο ομάδων ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα. Όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα από τη Super League η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την Κυριακή: “Ανακοινώνεται ότι ο διαιτητής του αγώνα ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κ. Παπαδόπουλος αποφάσισε τη διακοπή του, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00”.

Sport24.gr