Site icon Xanthi 2

Oι “Πολίτες για την Ξάνθη” απαντούν σε Σδρέβανο για ΔΕΥΑΞ

Ανακοίνωση που υπογράφει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Χατζηθεοδώρου εξέδωσαν οι Πόλιτες για την Ξάνθη.

Σε αυτήν αναφέρουν:

Οι  «Πολίτες για την Ξάνθη»  δεν θα λύσουν τα εσωτερικά προβλήματα της δικής σας  παράταξης, κύριε Σδρέβανε. Βρείτε τα μόνοι σας.

Αντιλαμβανόμαστε την πρόθεσή  σας να επιδείξετε τις «καλές σας υπηρεσίες» στον Δήμαρχο που σας τοποθέτησε στην θέση που βρίσκεστε. Δεν είμαστε, όμως, οι κατάλληλοι να λύσουμε τις αντιπαραθέσεις και τις διαφορές σας με την πρώην διοίκηση της ΔΕΥΑΞ. Άλλωστε ο προκάτοχός σας ήταν μέλος της δικής σας Δημοτικής παράταξης και μέχρι πρότινος και δικός σας…συναγωνιστής!

Θα ήταν πιο φρόνιμο από μέρους σας, να ενημερώσετε τους συνδημότες μας, γιατί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ακόμη και  στενοί συνεργάτες και αντιδήμαρχοι της δικής σας παράταξης, καταψήφισαν τον νέο Κανονισμό Λειτουργίας, του οποίου εσείς είστε  «δημιουργός», παρά να επιβεβαιώνετε τον πανικό και την ανασφάλειά σας, κρίνοντας από την ταχύτητα της απάντησής σας.

Ο στοιχειώδης σεβασμός δεν βλάπτει. Αντί να βλέπετε στον «καθρέφτη» την απαξίωση και καταψήφιση του… «έργου» σας από τα ίδια τα στελέχη και τους στενούς συνεργάτες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, μας επιτίθεστε. Και μάλιστα υπονοώντας αυστηρότερα…μέτρα αν το επαναλάβουμε! Είστε υπεράνω κριτικής ή ακόμη διοικητής λόχου; Εμείς συνεχίζουμε, πάντως, να ασκούμε κριτική χωρίς φόβο …τιμωρίας και έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

(κλείσαμε με ρίμα)

Exit mobile version