Ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και την μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια, η Ελληνική κουζίνα είναι πρώτα στην καρδιά μας και μετά στην κατσαρόλα μας!

Αλλά το καλό φαγητό δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η αγάπη που βάζουμε κάθε μέρα στο σπιτικό μας τραπέζι και το πάθος για μια μαγειρική που μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με τον πιο απλό τρόπο: Με μια κουταλιά Lurpak!

Γι’ αυτό και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά.

Μαζί με τους δύο από τους αγαπημένους σεφ της Ελλάδας τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, το Lurpak έρχεται τώρα στην Καβάλα-Ξάνθη για να μαγειρέψει παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Το πάθος για καλό φαγητό!

Γιατί μια κουταλιά Lurpak, είναι αρκετή για να μεταμορφώσει το καθημερινό μας φαγητό σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!

Και για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη μοναδική γεύση, το Lurpak έρχεται τώρα στη Καβάλα-Ξάνθη φέρνοντας μοναδικές προσφορές και απίθανες εκπλήξεις! Βρείτε τις σήμερα!