Σειρά επαφών με φορείς και πολίτες σε Θαλασσιά και Μαγικό είχε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης το περασμένο Σαββατοκύρια. Πιο αναλυτικά βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Θαλασσιάς για την οποία ανέφερε στο FB. 

“Το πρωί του Σαββάτου βρεθήκαμε στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Θαλασσιάς. Είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε με τους συνεργάτες μας τα αιτήματα και τις λύσεις που μπορούμε να δρομολογήσουμε, σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, για χρονίζοντα ζητήματα εγγείων βελτιώσεων. Παράλληλα, να παρουσιάσουμε το δικό μας σχεδιασμό για τη θέση της πρωτογενούς παραγωγής στο αναπτυξιακό μας πλάνο για την περιοχή και τη χώρα. Κυρίως όμως να το θέσουμε στην κρίση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα, να ακούσουμε τι σκέψεις και τις προτάσεις τους από πρώτο χέρι. Ήταν μια πολύ χρήσιμη συνάντηση για μας που πιστεύουμε ότι θα αποβεί πολύ θετική για την περιοχή.”

Στο Μαγικό το βράδυ του Σαββάτου

Το βράδυ του Σαββάτου ο Υφυπουργός συναντήθηκε με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μαγικού σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε στο Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής.

Στη σχετική ανάρτησή του ο Σ. Γιαννακίδης αναφέρει:

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους ανθρώπους του Μαγικού και των γύρω οικισμών σε ένα είδος λαϊκής συνέλευσης που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό για μας να απευθυνόμαστε στο κοινο αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να ακούμε από τους συμπολίτες μας και τους φορείς της περιοχής, χωρίς διαμεσολάβηση, για όλα όσα τους απασχολούν για τους οικισμούς, την περιοχή, τη χώρα.

Φύγαμε ικανοποιημένοι για την αμεσότητα και την απλότητα με την οποία κουβεντιάσαμε και με αρκετή όσο και «ευχάριστη» δουλειά, που πήραμε για το γραφείο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Κοινωνικό Κέντρο, τον Πρόεδρο Γιώργο Παραστατίδη και το προσωπικό, για την υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία.