– Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι επιτελείς της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής τους καμπάνιας και την παρουσίαση της παράταξης. Κυρίως για τη συμμετοχή και στις αναρτήσεις τους κάνουν λόγο για αίθουσα που γέμισε ασφυκτικά και για μεγάλη συμμετοχή νέων ηλικιών.

-Το πρώτο βίντεο του συνδυασμού τους παρουσίασαν και ανάρτησαν στην ομάδα τους στο FB, οι υπεύθυνοι για την προβολή της παράταξης ενώ στην εκδήλωση έγινε και η σχετική αναφορά στην έμπνευση και αφετηρία που έχει το έμβλημα του συνδυασμού, που είναι τα παράθυρα της Δημοτικής Πινακοθήκης στην πιο γνωστή διασταύρωση της Παλιάς Πόλης,

– Η εκδήλωση είχε συζητηθεί αρκετά λόγω της αναβολής την περασμένη Τετάρτη και από την προσέλευση φαίνεται ότι η απόφαση που είχε ληφθεί για αναβολή ήταν σωστή. Παρόντες ήταν αρκετός κόσμος αλλά επίσης πρώην και νυν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώτος πυρήνας των 30 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από όλους τους πολιτικούς χώρους.

– Παρών και ο επί πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Ξυνίδης ο οποίος σχολίασε στο facebook την προσέλευση και κυρίως το νέο κόσμο, υποστηρίζοντας την παράταξη Μελισσόπουλου ανοιχτά και φωτογραφήθηκε με τους υποψήφιους Πάνο Σταυρακάρα και Ειρήνη Χαριτωνίδου.

Ο ίδιος ο επικεφαλής σημείωσε με δική του ανάρτηση το πρωί της Τρίτης.