Το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» σε μια πρωτότυπη διασκευή για παιδιά. Σήμερα έγινε η πρεμιέρα της παράστασης στο 11ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης και θα συνεχίσει την περιοδεία της στα σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέχρι το Πάσχα.

Με το χαρακτηριστικό ύφος του θεάτρου μια ομάδα 5 ηθοποιών ζωντανεύει τις περιπέτειες του Δον Κιχώτη σε μια παράσταση με χιούμορ και ευαισθησία.

Υ.Γ. «Τα γεγονότα ,καλέ μου φίλε, είναι ο εχθρός της αλήθειας»

Δον Κιχώτης

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το θέατρο “Ανατολικά του Νέστου” ιδρύθηκε το 1997 και από τότε έχει αναπτύξει πλήρη δράση με εργαστήρια και παραστάσεις για παιδιά και ενηλίκους . Υπεύθυνοι του θεάτρου είναι ο Βασίλης Λειβαδίτης (απόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης “ΒΕΑΚΗ”) και η Πολυξένη Καρακατσάνη (απόφοιτη της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης “ΒΕΑΚΗ” , πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών).  Το θέατρο “Ανατολικά του Νέστου” αποτελεί τη μόνη επαγγελματική σκηνή, πλην των κρατικών σκηνών,  στην Αν.Μακεδονία – Θράκη ανεβάζοντας παραστάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

Διασκευή: Βασίλης Λειβαδίτης

Σκηνοθεσία: Ανατολικά του Νέστου

Κινησιολογική επιμέλεια: Πολυξένη Καρακατσάνη

Πρωτότυπη μουσική: Χριστίνα Στεφανία Λουκίδου

Κοστούμια: Αναστασία Σαλαμπάση

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάσος Αλεξανδρίδης

Πολυξένη Καρακατσάνη

Γιώργος Κρασσακόπουλος

Βασίλης Λειβαδίτης

Αναστασία Σαλαμπάση