Στην ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης για τις ευχές που δέχθηκε ο Δήμαρχος αναφέρεται:

Χαρμόσυνες ευχές και κάλαντα για την Πρωτοχρονιά δέχτηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 από συλλόγους, φορείς, εργαζομένους στο Δήμο και από παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο.

Τα κάλαντα τραγούδησαν στον Δήμαρχο Ξάνθης μέλη της στρατιωτικής μπάντας του Δ΄ Σώματος Στρατού και μέλη της IV ΤΑΞΥΠ του Δ΄Σ.Σ. Ακολούθησε η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης και η μπάντα της 25ης ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος δέχθηκε ευχές από εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και πολιτικών φορέων.

Ο κ. Δημαρχόπουλος εξέφρασε σε όλους τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε για ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό νέο έτος. «Το 2019 να χαρίσει σε όλους μας υγεία, κοινωνική αλληλεγγύη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αλλά και αισιοδοξία».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ξάνθης περπάτησε στην αγορά και ευχήθηκε στους πολίτες, ενώ επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες του Δήμου για ανταλλαγή ευχών με τους υπαλλήλους. Κατά την επίσκεψή του στους εργαζομένους στη συντήρηση υποδομών και στην καθαριότητα τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν, αφού αυτές τις ημέρες εξακολουθούν να βρίσκονται στις επάλξεις με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.