Με μια λιτή ανακοίνωση ο Νίκος Χατζόπουλος ανακοινώνει την κάθοδό του στις Εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων.

Ο 35χρονος Οικονομολόγος και πρώτος πλειοψηφιών των προηγούμενων εκλογών, νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, όπως είναι γνωστό έχει διαφωνήσει με το Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τστιτιρίδη και κατεβαίνει αυτόνομα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας χαρίζοντάς μου την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αβδήρων. Από την πλευρά μου, με την παρουσία μου στα δημοτικά συμβούλια και κυρίως με την πορεία μου στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ, νιώθω πως έκανα το καθήκον μου και δικαίωσα την επιλογή σας.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ζητήσω και πάλι την ψήφο σας αυτήν τη φορά ως υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, αναμένοντας την ίδια στήριξη, την ίδια εμπιστοσύνη και προσδοκώντας σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα εξαιτίας των διαφορετικών αντιλήψεων που δυστυχώς αποδείχτηκε ότι έχω με τον επικεφαλής της παρούσας δημοτικής αρχής, την οποία πιστά και έντιμα υπηρέτησα, μα κυρίως εξαιτίας της δικής σας προσέγγισης και παρότρυνσης να αναλάβω δράση και να ηγηθώ μιας νέας, ελπιδοφόρας και ανεξάρτητης κίνησης για τον τόπο μας.

Η πίστη σας στο πρόσωπό μου με συγκινεί και με οπλίζει με θάρρος και δύναμη για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσω. Άλλωστε όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, στην προσπάθεια μας θα συμμετέχουν άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγωνία για το Δήμο μας και είναι διατιθέμενοι να προσφέρουν και να συνδράμουν τα μέγιστα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας όλων.

Ο νέος χρόνος που σύντομα έρχεται θα είναι χρόνος ελπίδας, θα είναι χρόνος αλλαγής.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Με εκτίμηση,

Νίκος Χατζόπουλος