Επίθεση στη Δημοτική Αρχή την οποία κατηγορεί για όψιμη απόπειρα να αλλάξει την εικόνα της με πολύ μεγάλο αριθμών δελτίων τύπου που εκδίδονται καθημερινά εξαπολύει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος.

Με ανάρτησή του κατηγορεί ότι μετά από 5 χρόνια θητείας ο Χ. Δημαρχόπουλος ανακοινώνει ακόμη και αυτονόητες ενέργειες όπως η αντικατάσταση φθαρμένων κάδων και υποβαθμίζει τη σημασία όσων ανακοινώνει ο Δήμος τις τελευταίες μέρες.

Πάντως, η ένταση της κριτικής προς τη δημοτική αρχή δείχνει ότι η παράταξη Μελισσόπουλου ανεβάζει σε προεκλογικούς ρυθμούς τη δημοτική αρχή, που βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Αναλυτικά η ανάρτηση 

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟ τον καιρό.”
Αβραάμ Λίνκολν
——————————————————————————

Περπατώντας σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και βλέποντας τις υποδομές, την κυκλοφοριακή αντίληψη, την καθαριότητα, την αισθητική και το σεβασμό προς τον πολίτη – στοιχεία που υπάρχουν εκεί – στενοχωριέμαι για την κατάσταση που επικρατεί στη δική μας πόλη…
Εδώ σκουπίδια, πεζοδρόμια, σκάλες, δρόμοι, κάδοι, αυτοκίνητα, αυθαιρεσίες, δημόσια κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, αδέσποτα, συμπεριφορές, όλα σε κακή κατάσταση και λειτουργία…

Παρόλα αυτά και μετά από 5 χρόνια – καταδικαστικής για την πόλη – ανυπαρξίας ο κ. Δήμαρχος της Ξάνθης με έναν βομβαρδισμό από δελτία τύπου μας ενημερώνει:
– για το ΚΛΕΙΣΤΟ επί χρόνια κολυμβητήριο το οποίο μπαίνει λέει σε…..τροχιά επαναλειτουργίας (αλήθεια πότε; – όχι πάντως πριν το 2020)…
– για την αντικατάσταση κάποιων κάδων απορριμμάτων (αυτονόητη πράξη)…
– για την προμήθεια ηλεκτροκίνητων τροχοφόρων (για ποια χρήση αλήθεια;)..
– για τη δήθεν βελτίωση της δυτικής εισόδου της πόλης (από Καβάλα) με μπαλώματα και πασαλείμματα κακής ποιότητας…
– για ατελείωτα συγχαρητήρια σε διακριθέντες συμπολίτες μας και για αμέτρητα βέβαια «Χρόνια Πολλά» ενόψει των ημερών….

Οι εκλογές πλησιάζουν και κάπως έτσι η σημερινή Δημοτική Αρχή σκοπεύει να αναδείξει το «μεγάλο έργο» που έχει επιτελέσει τα 5 χρόνια της θητείας της και με βάση αυτά τα «επιτεύγματα» να ζητήσει βέβαια και πάλι την ψήφο του Ξανθιώτικου λαού…..!!!