Τα ψηφοδέλτιά του για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ανακοίνωσε το ΚΚΕ. 

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης θα είναι ο Κώστας Βογιατζής. Υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων η Βάσω Μαχαιρίδου ενώ υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης.

Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια:

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης. Βογιατζής Κώστας του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1974. Είναι βιομηχανικός εργάτης και απόφοιτος του ΤΕΙ Σερρών της σχολής Μηχανολογίας.

Είναι παντρεμένος από το 2005 με την Βασιλική Τσιπούρη, και έχουν 2 παιδιά.

Ήταν στο παρελθόν αρκετές φορές υποψήφιος βουλευτής με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο Ν. Ξάνθης, ενώ είναι εκλεγμένος από το 2013, με τις ταξικές δυνάμεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ».

Υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων. Βούλα Μαχαιρίδου του Βίκτωρα

Γεννήθηκε το 1977 στη Γεωργία όπου τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα το 1996. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Νεοφυτίδη και έχουν 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση. Εργάζεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως διοικητική υπάλληλος.

Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ. Είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γενισέας.

Yποψήφιος Περιφερειάρχης. Δημήτριος Παπατολίδης

Κατάγεται από τη Δράμα και ζει στην Καβάλα.  Είναι 42 χρονών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.