Αλλο ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Όπως αναφέρει το site proininews.gr, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα στο ρεύμα προς Καβάλα , στο ύψος της Καρβάλης πριν τα τούνελ.

Μετά την σύγκρουση το αυτοκίνητο πήρε φωτιά με αποτέλεσμα 3 άνθρωποι ενώ άλλοι 6 είναι τραυματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νταλίκα είχε ανατραπεί από τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης αλλά ο οδηγόςτου αυτοκινήτου με τους πρόσφυγες,  στο οποίο συνολικά επέβαιναν 9 άτομα, την σήμανση απαγόρευσης της Εγνατίας Οδού , συνέχισε την πορεία του και κάποια στιγμή καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα πολύνεκρων τροχαίων με θύματα μετανάστες. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ του tvxs είχαν υπάρξει συγκεκριμένες καταγγελίες σχετικά με το ρόλο που παίζουν σε τέτοιου είδους δυστυχήματα οι «άγριες καταδιώξεις» εκ μέρους της αστυνομίας αλλά και η «στρατολόγηση» ανήλικων μεταναστών από τους διακινητές, προκειμένου να οδηγούν αυτοκίνητα που μεταφέρουν πρόσφυγες.

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το proininews.gr