Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη – “αντάρτη” της ΝΔ Χ. Τοψίδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ενώ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αργότερα ο συνδυασμός του υποψήφιου, γίνεται λόγος για ανάγκη συστράτευσης όλων σε ένα κοινό συνδυασμό, διατύπωση που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, έναν έμπειρο πολιτικό άνδρα που υπηρετεί τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από το έτος 2011.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τόνισε ότι η Περιφέρειά έχει ανάγκη από συστράτευση όλων των δυνάμεων και συντάσσεται με την πρόταση να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις σε έναν κοινό συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές.

Οι δυο άντρες κατέληξαν ότι τους ενώνει το καλό του τόπου και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Περιφέρεια.