Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09:00, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί το Στρατηγείο του Δ΄ΣΣ, τα αποπερατωμένα διαμερίσματα ΣΟΑ, την υπό κατασκευή επέκταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού και το υπό κατασκευή κέντρο αναψυχής στο στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ», την έδρα της ΧΧV ΤΘΤ στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», όπου θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων. Στη συνέχεια θα μιλήσει εντός του ΚΨΜ του Στρατοπέδου, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Δ΄ΣΣ.

ην Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά θα επισκεφτεί το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, ενώ θα επισκεφτεί το ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ» και το ΕΦ «ΓΕΜΙΣΤΗΣ – ΕΠΥ (ΜΧ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΙΤΙΚΑΤΗ-ΣΤΡ(ΜΧ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΛΙΒΙΔΑ».

Βολές αρμάτων την Τετάρτη στο Πετροχώρι

Επίσης την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο Πετροχώρι Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής (ανοικτό στρατόπεδο).

Εορτασμός Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στο Σώμα

Στις 11:00, θα τελεστεί δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην έδρα του Σώματος Στρατού, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου  Παντελεήμονα. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του Σωματος Στρατού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δ΄ΣΣ, στο Στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ».