Η ταινία μικρού μήκους “Το σκέκι των Κατασκηνωτών. Έως το τέλος της ημέρας…από την αρχή.” συγκεντρώνει τμήματα της εθελοντικής προσπάθειας του συλλόγου, από μία μέρα των γιορτών παλιάς Ξάνθης, με στόχο να προβάλει τις διάφορες πτυχές της.

Η πρώτη προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε χθες 31/10/2018 στο πλαίσιο της βραδιάς απονομής τιμητικών διακρίσεων σε μέλη του συλλόγου που συμβάλουν μακροχρόνια και ουσιαστικά σε δράσεις που αφορούν τη συμμετοχή των κατασκηνωτών στις γιορτές παλιάς πόλης, τις ΘΛΕ καθώς και στο φιλανθρωπικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης πολιτιστικών συλλόγων Ν. Ξάνθης.

Οι Κατασκηνωτές ευχαριστούν από καρδιάς την Georgia Veraki για τη δημιουργία της ταινίας και αφιερώνουν την ταινία σε όλα τα μέλη.

Συνάντηση των Κατασκηνωτών

Εξάλλου, οι τρεις γενιές των κατασκηνωτών συναντήθηκαν την 31/10/18 για να τιμήσουν τους εθελοντές τους. Στόχος της τιμητικής βραδιάς ήταν η αναγνώριση της μακροχρόνιας και ουσιαστικής συμβολής μελών και φίλων του συλλόγου που οδηγούν εδώ και χρόνια σε διακεκριμένες συμμετοχές του συλλόγου σε μεγάλους θεσμούς της πόλης μας όπως είναι οι ΘΛΕ-Ξανθιώτικο Καρναβάλι, οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης αλλά σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως είναι το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Ξάνθης όπου κατέχει δύο πρωταθλήματα.

Την ίδια βραδιά παρουσιάστηκε και για πρώτη φορά η ταινία μικρού μήκους της Γεωργίας Βεράκη “Το σκέκι των Κατασκηνωτών. Έως το τέλος της ημέρας…από την αρχή.” που συγκεντρώνει τμήματα της εθελοντικής προσπάθειας του συλλόγου, από μία μέρα των γιορτών παλιάς Ξάνθης, με στόχο να προβάλει τις διάφορες πτυχές της.