Σάββατο 20 Απριλίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γιαννακίδης: Ανάγκη και προοπτική αλλαγής με Κατσιμίγα στην ΑΜΘ

Γιαννακίδης: Ανάγκη και προοπτική αλλαγής με Κατσιμίγα στην ΑΜΘ

 

Για αναγκαιότητα γύρω από μια πολιτική αλλαγή αλλά και προοπτικές να επιτευχθεί αυτή με την υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Αναφερόμενος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη που “κλείδωσε” και υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “μπορεί να συνενώσει ένα μεγάλο φάσμα προοδευτικού κόσμου στην ΑΜΘ και είναι ανάγκη να βγει μπροστά ο κόσμος”  σε αντιδιαστολή με τα “αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στη ΝΔ και δεν αφορούν το σύνολο της κοινωνίας” όπως ανέφερε.

“Είναι μια υποψηφιότητα που θα ενώσει ευρύτερες δυνάμεις και θα διεκδικήσει με αξιόπιστους όρους τη νέα περιφερειακή αρχή. Προφανώς η συμφωνία γίνεται πρωτίστως σε ένα πολιτικό επίπεδο και σε ένα πλάνο για πώς οραματιζόμαστε την Περιφέρεια ΑΜΘ.”  Όπως ανέφερε ο Στάθης Γιαννακίδης “έχουμε ως παρακαταθήκη το αναπτυξιακό συνέδριο του 2017″  και ια Περιφέρεια που θα αξιοποιήσει τα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα. Όσα ακούγονται εδώ και δεκαετίες ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη προς όφελος της κοινωνίας.”

Παράλληλα σημείωσε ότι “αν και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας είναι καλό που ανοίγει η συζήτηση και πρέπει να γίνεται σε επίπεδο πολιτικό και όχι με βάση τα συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός. Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Οικονομίας αυτό που πρέπει να συνεισφέρει ένας συνδυασμός για το μέλλον είναι το αναπτυξιακό πλάνο που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι αντιπαραθέσεις της ΝΔ.