Τις τελευταίες εξελίξεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα συζήτησε το πρωί της Τετάρτης με φορείς και θεσμικούς στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε με όλους τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου.

Ο κύριος Πετρόπουλος στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στις μεταρρυθμίσεις, την σκοπιμότητα τους και τα αποτελέσματα του απολογισμού του Ε.Φ.Κ.Α., Παράλληλα αναφέρθηκε στην δημιουργία πλεονάσματος πλέον των 850 εκ. ευρώ, με πρόβλεψη να ξεπεράσει το ένα (1) δις ευρώ, ενώ αναφέρθηκε στην νέα διάταξη σχετικά με την μείωση των εισφορών το 2019. Ακόμη ο κύριος Πετρόπουλος τόνισε και την έγκριση του προϋπολογισμού από την Ευρωπαϊκή Ένωση γεγονός που δείχνει ότι η ελληνική οικονομία είναι σε τροχιά ανάπτυξης.

Να πούμε ότι ο Αναστάσιος Πετρόπουλος το απόγευμα συμμετείχε σε ενημερωτική ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα: «Ανάλυση Βασικών Διατάξεων Ασφαλιστικής Νομοθεσίας», του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης και το τοπικού παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.