Στην Κομοτηνή θα βρεθεί την Τετάρτη ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, καλεσμένος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. 

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μενέλαος Μαλτέζος, αναφέρεται:

Το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης σας καλούν να παρακολουθήσετε την ενημερωτική εκδήλωση  που συνδιοργανώνουν με το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αλληλεγγύης  την Τετάρτη 24.10.2018 με θέμα «Ανάλυση Βασικών Διατάξεων Ασφαλιστικής Νομοθεσίας» και εισηγήτρια  την κα. Στέλλα Βρακά, Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην  Κομοτηνή, ώρα 18:45 – 20:30, στην αίθουσα του  Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Καβείρων 12, 1ος Όροφος).

 Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος.  Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση του ασφαλιστικού πλαισίου της χώρας.