Το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο Χρηστο Μέτιο ανακοινώθηκε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το απόγευμα της Τρίτης. 

Η ανακοίνωση έδωσε τέλος σε ένα έντονο παρασκήνιο αρκετών εβδομάδων και κάθοδο στην Αθήνα όσων μελών της παράταξης διαφώνησαν με την επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ για την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη ενώ είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διάφορες μετακινήσεις υποστηρικτών για διάφορα πρόσωπα που εξέφρασαν την επιθυμία.

Στήριξη Προέδεων ΝΟΔΕ

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα προ ολίγου, ο κ. Χρήστος Μέτιος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου χαιρετίζουμε τη στήριξη αυτή και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το μέλλον που η Περιφέρειά μας δικαιούται και αξίζει.

Είμαστε όλοι ενωμένοι στο κοινό αγώνα!

Στήριξη Κοντού

Την ανεπιφύλακτη στήριξή του στην επιλογή του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου εξέφρασε και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντος, με ανάρτησή του στο Facebook.