Το Smartphone Festival 2018 από την Huawei έρχεται στην Ξάνθη! Από 8 Οκτωβρίου έως και 14 Οκτωβρίου

Το “Smartphone Festival by Huawei”, η μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones με τη σφραγίδα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου, έρχεται στην Ξάνθη. Από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και για όλη την εβδομάδα, οι φίλοι της
τεχνολογίας στην Ξάνθη θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα smartphone Huawei τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές αλλά και να έχουν επιπλέον όφελος στα smartphones που συμμετέχουν στο festival.

Η Ξάνθη αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς του “Smartphone Festival by Huawei” το οποίο θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι κάτοικοι της Ξάνθης, από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και για μία εβδομάδα, επισκεπτόμενοι όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα μπορούν να αποκτήσουν όλα τα Huawei smartphones σε αχτύπητες τιμές. Αν λοιπόν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα smartphone από την κορυφαία σειρά P20 για να φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίας, αν πιστεύετε ότι η νεανική Y series 2018 της Huawei είναι περισσότερο στα μέτρα σας, ή αν πάλι επιθυμούσατε να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς, το Huawei Mate 10 lite ή το Huawei P Smart, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Επιπλέον μάλιστα όφελος θα έχουν όσοι επιλέξουν μία συσκευή από αυτές που συμμετέχουν φέτος στο smartphone festival.

Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στην μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας.

Μπες στο https://www.makeitpossible.gr/huaweismartphonefestival2018/ και ανακάλυψε όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.
Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγαλύτερη Γιορτή της Τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη γιορτή της Huawei!