Με ένα εντυπωσιακό τρόπο επέλεξαν οι μαθητές του Λυκείου Αβδήρων, να αποχαιρετήσουν το διευθυντή τους Νίκο Ανταμπούφη.

Ο γνωστός εκπαιδευτικός αναλαμβάνει τη μία απο τις θέσεις των συντονιστών εκπαιδευτικού έργου, του νεοσύστατου θεσμού στις Περιφερειακές Διευθύνσεις εκπαίδευσης και έστι τον αποχαιρέτησαν οι μαθητές του σχολείου.

Ο ίδιος σχολίασε στο FB: Δεν συνηθίζω να γράφω στο fb ούτε και να μοιράζομαι προσωπικές στιγμές. Τα παιδιά μου όμως στο ΓΕΛ Αβδήρων μ’ ανάγκασαν να ξεστρατίσω. Πέμπτη, 27-9-2018 βρέθηκα τελευταία μέρα στο σχολείο ως διευθυντής του Λυκείου Αβδήρων ώστε να χαιρετίσω και να παραδώσω λόγω της επιλογής μου ως Συντονιστής Εκπ/κου Έργου. Με πλήρη μυστικότητα τα παιδιά διάλεξαν να αποχαιρετιστούμε με τον τρόπο που βλέπετε. Συγκινήθηκα, και λέω ότι κάτι καταφέραμε τόσα χρόνια εκεί πέρα στα Άβδηρα. Νιώθω πολύ πλούσιος μετά από αυτό, και ήθελα να το μοιραστώ ευχαριστώντας δημόσια τα παιδιά και τους/τις πολύ καλούς/ες συναδέλφους/σες.

Ανάμεσα στους νέους συντονιστές που ανέλαβαν καθήκοντα είναι ένας ακόμη αυτοδιοικητικός, ο πρώην πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης  Σάββας Μελισσόπουλος.