Με μια εμφατική εμφάνιση ήρθε η πρώτη νίκη της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, το απόγευμα της Κυριακής στα Πηγάδια καθώς ήταν πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με το προηγούμενο ματς όταν και έχασε πλήθος ευκαιριών. 

Η ομάδα του Ράσταβατς κέρδισε με 3-0 την ομάδα του ΟΦΗ. Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΞ ήταν πιο ουσιαστικός και παρότι δεν είχε την πρωτοβουλία στην αρχή του αγώνα, ευτύχησε να πετύχει το 1-0 με ωραία κεφαλιά του Γέντριτσεκ στο 28 μετά από κόρνερ και στη συνέχεια ανέκτησε την κατοχή και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 40 σε ωραία αντεπίθεση όταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρασε και τον τερματοφύλακα πριν σκοράρει στο κενό τέρμα.

Το 2-0 υπέρ της διευκόλυνε το έργο της ομάδας του Ράσταβατς στο δεύτερο μέρος όπου είχε τους χώρους αλλά και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας παρουσιάζοντας εξαιρετική τακτική και αγωνιστική συμπεριφορά. Το 3-0 ήρθε ως επιστέγασμα μιας πολύ γεμάτης εμφάνισης στο δεύτερο μέρος με ποδόσφαιρο κατοχής, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοβάσεβιτς στο 89.

Η πρώτη νίκη αλλά και η εμφάνιση ικανοποίησαν το κοινό και τον τεχνικό της ομάδας.  Ο τεχνικός της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς, μετά το τέλος του ματς ανέφερε ότι παρά τις πολλές ευκαιρίες στο ματς με τον Παναιτωλικό η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σημείωσε και τόνισε ότι τον ικανοποιούν οι καλές εμφανίσεις που τελεσφόρησαν με την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και τη συμπεριφορά της ομάδας του εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που όμως σημείωσε ότι η ομάδα του μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά απογοητεύτηκε μετά το πρώτο γκολ και ανέλαβε την ευθύνη να διορθώσει την εικόνα της ομάδας.