Τον τρόμο έζησαν κάτοικοι στην περιοχή της Μάκρης αργά τα ξημερώματα, όπως αναφέρει το alexpoli.gr

Ειδοποίησαν την αστυνομία ότι στο χωριό κινείται ένοπλος κλέφτης και μάλιστα απείλησε περίοικους με το πιστόλι που κρατούσε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και για σχεδόν 2 ώρες καταδίωκαν τον δράστη που διέφυγε με όχημα προς τη Μεσημβρία. Μάλιστα δυο φορές έκανε στο δρόμο αναστροφή προσπαθώντας να αποφύγει τους αστυνομικούς, τους οποίους επίσης απείλησε με το όπλο του ενώ προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του και αστυνομικούς που προσπαθούσαν να ανακόψουν την τρελή του πορεία.

Λίγο αργότερα ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα του και κατευθύνθηκε πεζός στους γύρω λόφους. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον αναζητούν και τελικά τον εντόπισαν, όμως και αυτή τη φορά ο δράστης δεν το έβαλε κάτω. Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μπουνιές και κλωτσιές.

Συνελήφθη και είχε…πλούσια δράση

Ο δράστης συνελήφθη και όπως προέκυψε είχε πλούσιο ιστορικό με διαρρήξεις οχημάτων, ληστεία και πληθώρα κλοπών στην περιοχή της Μάκρης και αλλού. Εντοπίστηκαν ακόμη μετά από έρευνες, διάφορα κλοπιμαία και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους.

Ακόμα και το όχημα που οδηγούσε ο δράστης ήταν κλεμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δράμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είναι 55-56 ετών.

Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με ψυχραιμία την υπόθεση και παρά τον κίνδυνο που ύπηρχε, δεν σημειώθηκε τραυματισμός από χρήση όπλων.

alexpoli.gr