Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Αβδήρων κατάφεραν να εντάξουν ένα πολύ σημαντικό έργο αναπτυξιακής σημασίας για το Δήμο Αβδήρων, την ”Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης Βιολογικού καθαρισμού για τον οικισμό Σελέρου”, προϋπολογισμού 4.290.000 €. Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του οικισμού Σελέρου, του μεγαλύτερου οικισμού του Δήμου μας και θα λύσει χρόνια προβλήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής.

Είναι η πρώτη φορά που θα κατασκευαστεί έργο Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων και ταυτόχρονα δίκτυα αποχέτευσης στο Δήμο Αβδήρων. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και για την ένταξη του έργου ”Εγκατάσταση  Επεξεργασίας Λυμάτων και δίκτυα αποχέτευσης Αβδήρων” στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αβδήρων, στους οικισμούς Αβδήρων, Βελόνης και Μυρωδάτου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν οι μελέτες του έργου, η περιβαλλοντική αδειοδότηση, η παραχώρηση της έκτασης με σκοπό την κατασκευή Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων και η διασφάλιση της χρηματοδότησης του ανωτέρω έργου.