Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας από τη φριχτή δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, ηλικίας 86 ετών η γυναίκα και 80 ετών ο άντρας, από τα χέρια του ίδιου τους του εγγονού.

Το άτυχο ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η μητέρα του νεαρού δράστη, που ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, ήταν αυτή που βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος τα άψυχα κορμιά των δυο ηλικιωμένων, όταν εσπευσμένα έφυγε από τη δουλειά της, γιατί δεν απαντούσαν στα τηλεφώνημά της.

Ο 26χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε. Ο νεαρός άντρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός άντρας σκότωσε με μαχαίρι τους δυο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο, ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη ή τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και τους ηλικιωμένο