Μία νέα  χρονιά ξεκινά στο θέατρο Ανατολικά του Νέστου με πολύ κέφι, έμπνευση και δημιουργικότητα και αναζητά νέα μέλη για να μεγαλώσει η θεατρική μας οικογένεια .

Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου  αρχίζουν οι εγγραφές στο θεατρικό εργαστήρι με τμήματα που απευθύνονται σε όλες της ηλικίες.

Α. Προσχολικό τμήμα θεάτρου: Με όχημα την κίνηση   και τη φαντασία, τα παιδιά ταξιδεύουν σε παραμύθια και ιστορίες , έρχονται σε επαφή με τον μαγικό  κόσμο του θεάτρου, εκφράζονται και δημιουργούν.

Β. Παιδικό τμήμα θεάτρου:  Με παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς, τεχνικές θεάτρου και κίνησης , θέτουμε τις βάσεις για μια ουσιαστική γνωριμία με τη θεατρική τέχνη.

Γ. Εφηβικό τμήμα θεάτρου: Φωνητικές ασκήσεις, ορθοφωνία, σωματική έκφραση, σύνθετοι ομαδικοί αυτοσχεδιασμοί , γνωριμία με θεατρικά κείμενα και υποκριτικές φόρμες συμβάλλουν  στην αξιοποίηση του δυναμικού του κάθε μαθητή και τη δημιουργική συνεργασία της ομάδας.

Δ. Τμήμα ενηλίκων: Απευθύνεται σε ενηλίκους όλων των ηλικιών που θέλουν να γνωρίσουν το θέατρο , να επικοινωνήσουν και να συνδημιουργήσουν σε ένα ζωντανό χώρο έκφρασης και  πειραματισμού.

1 Εργαστηριακό τμήμα : Φωνητική τοποθέτηση, αυτοσχεδιασμός , σωματική έκφραση, contactimprovisation , υποκριτική

  1. Τμήμα παράστασης: Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη σύνθετη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας θεατρικής παράστασης, μπορούν να συμμετέχουν σ την ομάδα που μετά από επίμονες, επίπονες, πολύμηνες πρόβες, θα μπορέσουν να βιώσουν  τη μοναδική σκηνική εμπειρία.

Διδάσκουν :

Πολυξένη Καρακατσάνη ,παιδαγωγός-ηθοποιός  (πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών, Ανώτερης σχολής Δραματικής Τέχνης Βεάκη)

Βασίλης Λειβαδίτης ,ηθοποιός (Πτυχιούχος Ανώτερης σχολής Δραματικής Τέχνης Βεάκη)

Χριστεφανία Λουκίδου μουσικός (απόφοιτη του Conservatory of music με δίπλωμα κλασσικού τραγουδιού)

Αποστόλης Μπαχαρίδης, ηθοποιός (απόφοιτος Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος)

Αναστασία Σαλαμπάση, θεατρολόγος (Απόφοιτος Θεατρολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών)

Θέατρο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Βελισσαρίου 26 Ξάνθη

Τηλ. επικοινωνίας 6973498913, 6948180583