Σε Δελτίο Τύπου για τους αγώνες ποδηλασίας του Σαββατοκύριακου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Πήγασος, αναφέρει:

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 του Σεπτέμβρη 2018 φιλοξενήθηκε στην Πόλη και στον Νομό μας, το Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου Μικρών Κατηγοριών και το Τοπικό Πρωτάθλημα Χρονομέτρου Ποδηλασίας Δρόμου Βορείου Ελλάδος, όλων των κατηγοριών,με πρωτεργάτη τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΗΓΑΣΟ ΞΑΝΘΗΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης, όπως και τον ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ.

Το απόγευμα του Σαββάτου το Γηροκομείο Ξάνθης και οι Άξιοι διαχειριστές του και τα Ικανά στελέχη του φιλοξένησαν την πρώτη φάση του αγωνιστικού διημέρου σώζοντας την  τελευταία στιγμή την παρτίδα. Ευτυχείς όμως αυτοί που πάντα μπορούν και βλέπουν Ουρανό.

Το Σάββατο οι μικροί ποδηλάτες του ΠΗΓΑΣΟΥ κατάφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Κοτσανίδης Δημήτριος 11η Θέση

Συρόπουλος Ματθαίος DNF

 

Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Χαραλαμπίδης Γεώργιος 12η Θέση

Ευστρατίου Μιχαήλ 14η Θέση

 

Την Κυριακή η διοργάνωση με όλες τις κατηγορίες των αγωνιζομένων ποδηλατών μετακόμισε στην κοσμοπολίτικη παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης και από εκεί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ κατάφερε τα παρακάτω

Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Ευστρατίου Μιχαήλ Άγγελος 8η Θέση

Χαραλαμπίδης Γεώργιος 13η Θέση

 

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

Συρόπουλος Ματθαίος 12η Θέση

 

Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΤΣΙΑ

Τσακμάκη Σοφία 4η Θέση

 

Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ

Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος 10η Θέση

Νάκος Δημήτριος 12η Θέση

 

Κατηγορία ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στελλίνα Σπανίδου 1η Θέση

 

Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Β’

Τσακμάκης Γιάννης 2η Θέση

Τσολαρίδης Δημήτριος 22η Θέση

Συρόπουλος Παναγιώτης 24η Θέση

 

Κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ

Χατζηνικολάου Αντώνης 6η Θέση

Σαββόπουλος Δημήτρης 7η Θέση

Τσουλουχάς Γεώργιος 12η Θέση

Χαλκίδης Αθανάσιος 14η Θέση

Καλονικίδης Αναστάσιος 15η Θέση

Κατράνης Γεώργιος 16η Θέση

Σωτηρίου Ιορδάνης 19η Θέση

 

Συγκινητική στάθηκε η παρουσία του Βετεράνου Πρωταθλητή Ποδηλάτη Αθλητή Βασίλη Κιουρκτσή ο οποίος καθηλωμένος σε αμαξίδιο εδώ και χρόνια λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος τίμησε με την παρουσία του τα νιάτα της Ελληνικής Ποδηλασίας και τιμήθηκε από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης.

Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στην δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα Γεννησέας Ξάνθης. Επίσης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τμήμα Ξάνθης, καθώς και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Ξάνθης. Ουσιαστική για το απόγευμα του Σαββάτου εστάθει η τροφοδοσία του καταστήματος ORANGE προς τους μικρούς ποδηλάτες. Σημαντική πολύ η φαρμακευτική χορηγία του φίλου Γρηγόρη Διούδη στην μνήμη του αδικοχαμένου μας Γιάννη Ζαφειριάδη.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους εθελοντές για την ουσιαστική στήριξη του αγώνα. Στέφανε και Δημήτρη Καρατσομπανάκη είμαστε ευγνώμονες που μοιραστήκατε μαζί μας την κοινή προσπάθεια.