Τα εγκαίνια της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων “Οικοτεχνία – Έκθεση και αρώματα” που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια ΑΜΘ πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρα στο Γήπεδο του ΑΟΞ. 

Η έκθεση έχει σαν αντικείμενο να αναδείξει και να προωθήσει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της περιοχής στην Ξάνθη με στόχο να τα γνωρίσουν οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της περιοχής αλλά να δικτυώσει επίσης τα δίκτυα πωλήσεων με τους τοπικούς παραγωγούς σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, με απώτερο στόχο να πάρουν τη θέση τους στο εμπόριο της περιοχής.

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι την Πέμπτη στο χώρο που έχει δημιουργηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ (η είσοδος είναι από τη θύρα 3), οπότε και θα κλείσει με μια βραδιά κοκτέιλ. Διεξάγεται στο πλαίσιο των Γιορτών Ξάνθης και ξεκίνησε από πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. Α. Ζαιτίδη και Π. Ανδρέου.

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σ.Μωραΐτης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης, οι Δήμαρχοι της περιοχής. Παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και αρκετός κόσμος.