Γιορτές παλιάς Ξάνθης χωρίς τους πρωτεργάτες Κατασκηνωτές απλά δε γίνονται. Σας προσκαλούμε για άλλη μια χρονιά να περιδιαβείτε τα σοκάκια της παλιάς πόλης, να θαυμάσετε από κοντά τα επιβλητικά αρχοντικά της, να παρασυρθείτε από τη γοητεία της και φυσικά να «κατασκηνώσετε» μαζί με την παρέα σας στο πλέον πολυμορφικό  στέκι που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης (στη γωνία των οδών Αμοιρίδη και Σγουρού). Όλα είναι εδώ… μεζέδες, ψητά, άφθονο ποτό, cocktails και DJs με δυνατές μουσικές θεματικές βραδιές.

Φέτος στο σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού φιλοξενούμε έκθεση φωτογραφίας της Γεωργίας Βεράκη με  τίτλο «αστικός περίπατος» ενώ θα προβάλουμε στο στέκι σε όλη τη διάρκεια των γιορτών φωτογραφίες από γωνιές  της παλιάς πόλης της Ξάνθης.

Επίσης για έβδομη χρονιά στο πλαίσιο της δράσης «Ας κατασκηνώσουμε μαζί την αγάπη μας για τα παιδιά»  θα συγκεντρώνουμε στον ίδιο χώρο σχολικά είδη για παιδιά του Δήμου που τα έχουν ανάγκη.  Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχθούμε το φθινόπωρο.

Μουσικές Θεματικές Βραδιές

 

Σάββατο  1/9  ΤσικναBOOMΒασικά καλησπέρα σας…Φύγαμε για μια εβδομάδα  φανταστική με mainstream μουσικούλες. Όλα είναι εδώ και το  μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατασκηνώσετε με την παρέα σας στο πλέον πολυμορφικό στέκι…#campers #purefun#xanthi #oldtown Τετάρτη 3/9 Ρίγανη in da MIXΠάνι σιακεί αζναβούρ γιατί δε α σι χουρατέψου καν γκαμιά φρα! Στου στεκ τουν κατασκηνουτών θα ‘κουσ’ με Θρακιώτκα κι θα ντιρλικόσ’ με. Στου κάτου κάτου καθένας μι το ζόρι τ’ και  ‘μεις μι του ζουρνά
Κυριακή 2/9 Τσιριμπίμ-Τσιριμπόμ: Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ, χίλιοι φακοί θα κάνουν zοοm” λέει ο καλός μας  Βασίλης. Στους κατασκηνωτές βέβαια τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά ειδικά όταν μετά το μπουμ ακολουθεί ένα ρυθμικό τσιριμπίμ-τσιριμπόμ. Be there!!!! (Ελληνικό & Ξένο mainstream) Πέμπτη 6/9 …ήτοι Ελληνικόν και παραδοσιακόν: Απολαύστε παρέα με τους κατασκηνωτές ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Παλιά πόλη είσαι, αεράκι έχει, κλείσε τα μάτια σου και έφτασες…μες του αιγαίου τα νησιά!   
Δευτέρα 3/9 Τα τσικό στη μπάντα: Ο Μήτσος ο ρεζίλης, ο Σπίνος ο βαρύς, ο Λέρας, ο Κουτρούμπας,  ο Φαλτσέτας, ο Πηγάδας και τα άλλα παιδιά σκάνε μύτη στο στέκι καθότι υπάρχει ειδική παραγγελία για μόρτικες πενιές…Τα τσικό στη μπάντα!!!! Παρασκευή 7/9 #trelocampero: Tρελοκαμπέρο…σουβλάκι…μπύρα και χορεύω! Λίγη τρέλα, μπόλικο beat, σάλτσα, μουστάρδα… Πωωω μα τι παίζει..Le Freak, c’est Chic!!! Νηστικός ο camperas δεν έμεινε ποτέ.
Τρίτη 2/9 Βαλκάνια ΣΚΑ: Την Τρίτη κάτι έχω…Φυσικά και έχω να πάω στους κατασκηνωτές για να αγγίξουμε μαζί μουσικές κουλτούρες των Βαλκανίων που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Η βραδιά συνεχίζεται παρέα με ποτάκι ή σουβλάκι, ρυθμούς Sκa και όχι μόνο. Σάββατο 8/9 Back to Music 70s,80s,90s – Old Town EditionOθεσμός που έγινε λατρεία όπως και οι τηγανιτές μας πατάτες! Απολαύστε υπεύθυνα… 🙂