Συγχαρητήρια Δημάρχου Ξάνθης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Χαρά, προβληματισμός, ανάμεικτα συναισθήματα πλημμυρίζουν όλους μας. Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, ένα υπέροχο ταξίδι στη γνώση μόλις ξεκινά.

Για όσους δεν πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο κι εισήχθησαν σε άλλη σχολή, να γνωρίζουν πως όλες οι επιστήμες έχουν ενδιαφέρον, αρκεί να το αναζητήσουν. Όσοι θελήσουν να ξαναπροσπαθήσουν, να υπολογίζουν πως η ίδια η ζωή δίνει τις ευκαιρίες και τις εναλλακτικές, ακόμη και σε εποχές κρίσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και στους καθηγητές που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών μας και μας έκαναν περήφανους. Ο τόπος μας έχει ανάγκη την επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά και όλους όσοι μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.

Με την ευκαιρία αυτή ο κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες στις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην πόλη μας. Ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμαρχος προσωπικά θα είναι αρωγός στη διαδρομή
τους αυτή, με την ευχή να συλλέξουν τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη φιλόξενη
πόλη μας.

Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ
Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις για να εισαχθούν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, η ΝΟΔΕ Ξάνθης θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια, σε όλους του μαθητές.

Συμμεριζόμαστε την χαρά των γονέων, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να δικαιώνονται, αλλά και των εκπαιδευτικών που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που μετράει είναι η εργατικότητα, η όρεξη, το πείσμα, η φιλοδοξία.