Τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ γιορτάζουν οι μουσουλμάνοι της περιοχής όπως και σε όλο τον κόσμο. 

Τις ευχές τους για την ημέρα στέλνουν κόμματα και φορείς της περιοχής με πρώτη τη Μητρόπολη της Ξάνθης

Η Μητρόπολη Ξάνθης:

Μέ τήν εὐκαιρία τῆς ἑορτῆς τοῦ Κουρμπάν Μπαϊραμιοῦ ἡ Ἱερά Μητρόπολις Ξάνθης καί Περιθεωρίου εὔχεται εἰς τούς ἑορτάζοντες συμπολίτες μας Μουσουλμάνους, χρόνια πολλά,
ὑγεία καί κάθε καλό γιά τήν εἰρήνη καί τήν προκοπή τοῦ τόπου μας.

Ο Πρωθυπουργός:

Με την ευκαιρία της Εορτής της Θυσίας, Eid Al-Adha (Κουρμπάν Μπαϊράμ) θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους και σε όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στη χώρα μας υγεία, χαρά και ειρήνη και να τονίσω για άλλη μια φορά την αξία της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης.

 O ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, για τη γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία, πρόοδο, ατομική και οικογενειακή ευτυχία!!!

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης

Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, εύχεται σε όλους τους Μουσουλμάνους
συμπολίτες μας, για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, χρόνια πολλά γεμάτα με υγεία,
ευτυχία και αγάπη.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχεται σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, χρόνια πολλά με υγειά, ευημερία και χαρά.

Στους συμπολίτες μας με τους οποίους, δουλεύουμε μαζι, συζητάμε μαζι, παίζουμε μαζί,
συνεστιαζόμαστε μαζί, διασκεδάζουμε μαζί, προβληματιζόμαστε μαζί, ονειρευόμαστε μαζί και σε τελευταία ανάλυση συνυπάρχουμε και συζούμε μαζί, η αλληλοκατανόηση, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλεγγύη είναι δεδομένα και όχι ευχές.

Μιας και το Κουρμπάν Μπαιράμ είναι γνωστό και ως η γιορτή των θυσιών, οι ευχές μας είναι ότι σύντομα να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες για όσον δυνατόν, λιγότερες θυσίες σε κάθε έκφανση της ζωής τους. Χρόνια Πολλά και Καλά.”

H ΔΗΜΤΕ ΝΔ Ξάνθης

Η ΔΗΜΤΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης με την ευκαιρία εορτασμού του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχεται σε όλους τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και ευημερία.

O Δήμαρχος Ξάνθης

Με την ευκαιρία της γιορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας υγεία, δημιουργία και ευημερία! Χρόνια πολλά, ειρηνικά, με αγάπη και αλληλεγγύη.

Ο Δήμος Αβδήρων

Για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, ευχόμαστε στους μουσουλμάνους
συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία. Καλό Μπαϊράμ.