Με μια ανοιχτή επιστολή και με σαφή διάθεση να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, το αντιδιαστέλει με τα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή:

Πόσο θράσος ή πόση αλαζονεία μπορεί να διαθέτει κανείς! Που, λες και γεννήθηκε χθες (τέλος του 2014 με αρχές του ’15) και δικαιούται σήμερα να κατηγορεί τους πάντες χωρίς να κάνει τον κόπο να δει στον καθρέφτη του, ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος που σαν κομματικό μεγαλοστέλεχος και σαν υπουργός της δεξιοσοσιαλιστικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ(ΚΙΔΗΣΟ, ΕΛΙΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΚΙΝ.ΝΑΛ χωρίς Ποτάμι!)-ΝΔ-ΛΑΟΣ (40 χρόνια),
-χάιδεψε τα αυτιά του ψηφοφόρου του, χτίζοντας όλες τις παραλίες και τα δάση, κάνοντας τα στραβά μάτια, παράνομα,
-κουβάλησε ψηφοφόρους, τζάμπα, από τα πέρατα του κόσμου, αεροπορικώς, για να τον ψηφίσει και μετά χάρισε την πτωχευμένη Ολυμπιακή στον Βγενόπουλο,
-διόρισε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στις ΔΕΚΟ,
-έκλεισε τα συνεταιριστικά εργοστάσια,
-έφερε το ΔΝΤ,
-έκοψε 11 φορές τις συντάξεις,
-κατάργησε τις ΣΣΕ,
-χόρεψε ζεϊμπέκικα σε όλα τα σκυλάδικα της παραλιακής,
-διέλυσε το ασφαλιστικό με το PSI,
-διέλυσε την υγεία,
-αντικατέστησε τα βιβλία με φωτοτυπίες,
-απέλυσε εκπαιδευτικούς,
-έδιωξε 300 χιλ. νέους στο εξωτερικό… και δεν ανέλαβε ούτε καν την πολιτική ευθύνη!
Και μιλάει λοιπόν αυτός για παροχολογία με ύφος 1000 καρδιναλίων και ζητά και εκλογές. Αυτός που ολοκλήρωσε την καταστροφή, το μειράκιο της πολιτικής, αλυχτώντας στα δικά του ΜΜΕ!

Ο λαός όμως δεν πείθεται από τις αθλιότητες που ξεστομίζει γιατί ξέρει ότι θα είναι η συνέχεια της καταστροφής του. Καμία ευθύνη δε θα φέρει γι’ αυτά που ίσως κληθεί να ξανακάνει. Μεγάλη ευθύνη όμως έχει γι αυτά που έκανε και γι αυτά που δεν άφησε να γίνουν, στον τόπο. Και θα τιμωρηθεί ξανά και ξανά. Όπου κι αν είναι υποψήφιος. Στις εθνικές, στις αυτοδιοικητικές ή ακόμα και ως πρόεδρος του πιο μικρού χωριού, κάτω των 300 κατοίκων. Γιατί; Γιατί τον ξέρουν ποιος είναι. Αχόρταγος εξουσιομανής, αμετανόητος πασοκοδεξιός, εκπρόσωπος του συστήματος του ημετέρου, αλλά και λίγος για να καταλάβει τον πόνο και τις ανάγκες της κοινωνίας.
Κάτσε εκεί στον πάγκο σου.
Το φβ και η λάσπη σου, η μόνη σου διέξοδος στην ανυπαρξία σου.

Χατζηθεοδώρου Γιώργος
Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης