Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει την «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας», με τη συμμετοχή παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Α.Ο.Ξ., από την Δευτέρα 03 έως την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕ αναφέρει:

Επιλέξαμε, η Έκθεση αυτή να γίνει στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, οπότε και επισκέπτονται την περιοχή μας χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, διότι πιστεύουμε ότι τα προϊόντα, οι γεύσεις και οι ευωδιές της Ξάνθης αποτελούν στοιχεία του πολιτισμού της περιοχής μας.

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη όλων παραγόμενων τοπικών προϊόντων ως κυρίαρχο στοιχείο της ταυτότητας του τόπου μας.

Επιπλέον σκοπεύουμε τη σύνδεση του τουρισμού, της μεταποίησης και της γεωργίας μέσω των ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών και μέσω των ιδιαίτερων τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε πολλούς συνδεδεμένους με την τουριστική δραστηριότητα παραγωγικούς κλάδους ώστε να αποτελέσουν μια σίγουρη και σταθερή «δεξαμενή» θέσεων εργασίας. Αποτελεί προτεραιότητα του Επιμελητηρίου Ξάνθης η άμεσε και στοχευμένη προβολή της περιοχής μας και των τοπικών προϊόντων, καταρχήν στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, δημιουργώντας φήμη, αξιοπιστία και καταξίωση αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας

Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων τους.

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της Έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους και ειδικότερα έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Ξάνθης, τηλ.: 2541022533, 2541025105