Το Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεδομένου ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Ως βασικό κριτήριο κατανομής των αναλογούντων στο κάθε Επιμελητήριο τετραγωνικών μέτρων προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, ετέθη το πλήθος των μελών του. Συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο μας αναλογούν 25 τ.μ. Τα τ.μ. που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση καθώς και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι: η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη καθώς και η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε., θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) ήτοι 18,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τμ., ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου (17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.), που περιλαμβάνει τη Βασική Δομή, δηλαδή: μοκέτα, φωτισμό, ηλεκτρικό ρεύμα, πίσω διαχωριστικό («τοίχος»). Δεν περιλαμβάνει: Έπιπλα και εξοπλισμό για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διαχωριστικά διαχωρισμού των χώρων για τις επιχειρήσεις καθώς και δημιουργίας αποθηκών, τα οποία χρεώνονται σύμφωνα με τον κατάλογο ενοικίασης πρόσθετου εξοπλισμού (ο ανανεωμένος κατάλογος θα κοινοποιηθεί στα μέλη του Επιμελητηρίου αμέσως μόλις αποσταλεί από τη ΔΕΘ).

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, καλούμε του ενδιαφερόμενους να δηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους και ειδικότερα έως 27 Ιουλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης στα τηλ. 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: ebex@otenet.gr